Enable HTTPS

Thread Rating: 2 votes, 5.00 average.
(2 votes)
Page 3 of 3 First 123
Results 51 to 56 of 56

  1. Post
    #51
    @Egor: There are a few more things you can do:

    1) Enable HSTS Preloading - this will potentially make things faster for people using Google Chrome and other preloaded browsers (makes them talk HTTPS instead of talking HTTP --> Redirecting to HTTPS). Have a look at https://hstspreload.org/?domain=gpforums.co.nz to find out what is currently broken and what needs to be done in order to enable this.
    2) Your SSL rating is an A - you can get a A+ easy. Take a look Here.

    Otherwise a very positive outcome. Once you've got these updated make sure you get in touch with the author of HTTPSWatch (https://httpswatch.nz/#nzsites) to get gpforums updated there.

    Also I do strongly suggest looking at my OP for an additional thing you can do on the servers to make things a little more secure.

  2. Post
    #52
    I've updated https://httpswatch.nz/#nzsites now.. Site shows "Mediocre" due to missing HSTS header..

  3. Post
    #53
    We've always been mediocre, why change now?

  4. Post
    #54
    MXRecord wrote:
    Looks like you broke tapatalk
    Is anyone else's gpforums app broken? I've tried logging out/back in, clearing the cache. Nothing works, I can see threads but clicking into a thread the posts are missing.

  5. Post
    #55
    tilde wrote:
    Is anyone else's gpforums app broken? I've tried logging out/back in, clearing the cache. Nothing works, I can see threads but clicking into a thread the posts are missing.
    https://www.gpforums.co.nz/threads/5...3#post11060673

  6. Post
    #56
    Egor wrote:
    But I agree this should have been done years ago
    HMMM
    Egor wrote:
    Why does that mean you need HTTPS?
    Only took 5 years to get this implemented!
    https://www.gpforums.co.nz/threads/473961-Https