HTTP error 503

Thread Rating: 2 votes, 5.00 average.
(2 votes)
Page 1 of 5 1234 ... Last
Results 1 to 25 of 109

  1. Post
    #1

    HTTP error 503

    Has anyone else been getting this a bit while browsing the forum recently?

  2. Post
    #2
    yes last few days I think.

  3. Post
    #3
    very slow sometimes

  4. Post
    #4
    turn on more clouds

  5. Post
    #5
    Certainly not much we can do about it.

  6. Smile
    #6
    I notice there's a lot more users on now a days, Was like 400-600 about a month a go and now I'm seeing 1000+

    Does this having anything to do with things?

  7. Post
    #7
    GP loading super slow for me at times. Thought it was me, but all other sites load fine.

    Get 504 sometimes
    Last edited by Fragluton; 4th September 2019 at 11:07 pm.

  8. Post
    #8
    Getting immediate 503 errors for a wee while this morning. No slow load- just straight to 503.

  9. Post
    #9
    Shit is busted

  10. Post
    #10
    Last time I messaged Egor I got no reply. I think we're all alone in this big scary forum.

  11. Post
    #11
    I thought Egor retired or something?

    I'm a Big Software Boy and if you need someone to delete SirGrim's account/take a look under the hood I'd be happy to prod around.

  12. Post
    #12
    I have unblocked ads for this site and seems to run a bit better

  13. Post
    #13
    KiwiTT wrote:
    I have unblocked ads for this site and seems to run a bit better
    Hmmm you might be right - it does seem to load a fraction faster.

  14. Post
    #14
    frio wrote:
    I thought Egor retired or something?

    I'm a Big Software Boy and if you need someone to delete SirGrim's account/take a look under the hood I'd be happy to prod around.
    Same here. Build large scale web apps for my job. Always wondered what's runs this place.

  15. Post
    #15
    I am noticing that Firefox seems more reliable on GPforums than Chrome

  16. Post
    #16
    thanks now I know its not just me, after coming back here this afternoon I have also experienced time outs. I also see there is a lot more online user visitors since last month up from about 600+ to over 1500+, obviously Egor/gameplanet is advertising the forum more which is the result of more of visitors, hence the slow down, but more bandwidth/cpu is needed to compensate for the extra traffic.

  17. Post
    #17
    darkness_nz wrote:
    Same here. Build large scale web apps for my job. Always wondered what's runs this place.
    phpBB.

  18. Post
    #18
    Seems very slow this afternoon. No timeout errors yet but its really slow.

  19. Post
    #19
    Egor please fix, this slow page thread loading is driving me nuts, add more bandwidth to compensate for the xtra traffic

  20. Post
    #20
    Lol

  21. Post
    #21
    +1 still happening

  22. Post
    #22
    Occasionally loading but not responding, assuming overloaded, but over the last two days it completes loading but to just an empty page. Usually back up within 60s or so.

  23. Post
    #23
    2500+ users online this morning. Whatever Egor is doing marketing wise is working I guess lol.

  24. Post
    #24
    It’s not like they’re real users. It’s just getting smashed by bots. They’ll be spinning their wheels somewhere.

  25. Post
    #25
    Lmao https://arstechnica.com/information-...vbulletin-bug/

    GP's probably hacked to pieces by now. It'd certainly explain the uptick in "users".