Is GP getting ddos'd again?

Thread Rating: 1 votes, 5.00 average.
(1 vote)
Results 26 to 50 of 57

  1. Post
    #26
    No slow-down for me.

  2. Post
    #27
    AstoriaParanoia wrote:
    No slow-down for me.
    +1

  3. Post
    #28
    seems to be intermittent on chrome but fine in firefox

  4. Post
    #29
    HTTP ERROR 504 and 508, mostly 504 and users online 1100.

  5. Post
    #30
    Tapatalk was all but unusable for a few hours this evening.

  6. Post
    #31
    Where were you during the great outage of 2020?

    I did work, it was horrible

    *[sob]*

  7. Post
    #32
    I don't think there was a Denial Of Service attack on GPForums, but is is indeed getting DOS'ed: it runs on Disk Operating System.

  8. Post
    #33
    Good play on words mate. Clever stuff.

  9. Post
    #34
    Been rubbish for me today, timing out, loading to a blank screen etc. See lots of double posts around. I might split for a few weeks and pop back when it's eventually fixed (IP ranges blocked or whatever needs to be done).

  10. Post
    #35


    Yesterday for me, eventually gave up

  11. Post
    #36
    Most days for me.

  12. Post
    #37
    All my other special interest websites that are run by old guys, load up straight away, including NZ bird watchers/kayakers etc.

    How come this one, that caters to internet/gamer freaks etc, only runs on 3 cylinders if at all?

  13. Post
    #38
    Because the captain has abandoned ship to a remote island and can only be contacted by message in a bottle.

  14. Post
    #39
    He's busy tending to his fleet of yachts that he purchased with his gpforums ad+powerup revenue.

  15. Post
    #40
    Zarkov wrote:
    All my other special interest websites that are run by old guys, load up straight away, including NZ bird watchers/kayakers etc.

    How come this one, that caters to internet/gamer freaks etc, only runs on 3 cylinders if at all?
    Because you're the only visitor for those websites.

  16. Post
    #41
    Sites going to shit. What’s up with this rubbish.

  17. Post
    #42
    Feels like it's been down more than it's been up today

  18. Post
    #43
    What did I miss yesterday?

    Did anyone manage to post anything?

  19. Post
    #44
    I am almost getting ready to quit GPForums ... but to what? Geekzone!??!?? Not really the same community.

  20. Post
    #45
    KiwiTT wrote:
    I am almost getting ready to quit GPForums ... but to what? Geekzone!??!?? Not really the same community.
    GPReddit?

  21. Post
    #46
    KiwiTT wrote:
    I am almost getting ready to quit GPForums ... but to what? Geekzone!??!?? Not really the same community.
    yea it does kinda put one off even coming here when its down 90% of the time.

  22. Post
    #47
    griefmaker wrote:
    HTTP ERROR 504 and 508, mostly 504 and users online 1100.
    Users online doesn't seem to make a difference, it's at 600 right now and doing fine, it was at about 300-400 yesterday and it was near death.

  23. Post
    #48
    It has been pretty slow for a while for me.

  24. Post
    #49
    Could it be some crappy web hosting crapping out this website?

  25. Post
    #50
    tbh I almost thought they just decided to pull the plug